About DCB

VERTALEN naar EN

 

DCB - Data Communication Business - is een toonaangevende Benelux Value Added Distributeur van hoogwaardige Network Security oplossingen, Managed Services en Trainingen.

DCB is een onafhankelijk bedrijf opgericht in 1994. DCB maakte de afgelopen jaren een snelle groei door die resulteerde in een top 3-positie binnen de distributie van IT-beveiliging en remote security services.
Wij bieden innovatieve oplossingen afkomstig van wereldspelers die bewezen channel strategieën toepassen.

Daarnaast kunnen onze partners altijd rekenen op lokale expertise en support van ons RED Security Team. Deze gecertificeerde experts assisteren bij het implementeren en onderhouden van al onze producten.  
Ons succes stopt niet alleen in het leveren van diensten en producten maar ook het accuraat verwerken van back-end rebates, ondersteuning bij garanties en RMA-verzoeken.  Het Red Security Team staat voor een cooperatieve  Pool van experts uit een gezamenlijke Pool van channel partners. Samen zorgen we voor continuïteit en  gezonde omzetgroei.

 

De kernwaarden van DCB zijn:

- Flexibiliteit, het op tijd leveren van diensten en producten, altijd en iedere keer weer!

- Efficiëntie, een prioriteit op alle niveaus binnen onze onderneming, ondersteund met processen die leiden tot snelle beslissingen.

- Transparantie, samenwerken met een open vizier, voldoen aan de beste manier om problemen snel op te lossen.

- Integriteit, gebaseerd op principes zoals loyaliteit en eerlijkheid, stelt ons in staat om aan duurzame relaties te werken.

- Anticiperen, inspelen op de laatste trends om de toekomst van ons bedrijf en van onze medewerkers  te garanderen.