Smart Security On Demand


Trustwave Mogelijkheden/Oplossingen:

Technologie - Van SSL-certificaten voor onze Unified Threat Management appliance tot onze toonaangevende, on-demand compliance portal, TrustKeeper, onze eigen beveiliging van gegevens en compliance management oplossingen verlagen de total cost of ownership voor duizenden bedrijven over de hele wereld.


Global Presence - Trustwave heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten in Chicago, met kantoren in Afrika, Azië, Australië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.


Ervaring – Trustwave’s teamleden hebben veel ervaring in het ontwerpen en leveren van enterprise-level informatie beveiligingstechnologieën voor bedrijven in elke verticale markt, waaronder retail, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, productie, communicatie, non-profit en overheid.


Credentials - Trustwave is een van de weinige bedrijven in de wereld die gecertificeerd is door de credit card merken om het volledige gamma aan oplossingen uit te voeren - van compliance validatie tot incident response en point-of-sale beveiliging:


  • Qualified Security Assessor (QSA)  
  • Approved Scanning Vendor (ASV)  
  • PCI SSC Forensic Investigator (PFI)  
  • Qualified Payment Application Security Company (QPASC)

Mensen - Trustwave heeft de meest getalenteerde professionals samengesteld op het gebied van informatie assurance-en netwerkbeveiliging, zodat uw organisatie meer veilig kan genieten van de voordelen van de huidige wereldwijde netwerk communicatie-omgeving. Trustwave security consultants zijn CISSP-gecertificeerd en in het bezit van andere talloze industrie technische kwalificaties.


Relaties - Trustwave heeft relaties met organisaties en verenigingen die invloed hebben op hoe de businees verloopt/tot stand komt. Ons management team fungeert als bestuurs- en commissieleden voor de verschillende verenigingen, waaronder de Electronic Transactions Association (ETA), Merchant Risk Council (MRC), International Association of Financial Crimes Investigators (IAFCI), InfraGard en Open Web Application Security Project (OWASP).Trustwave LInks: