Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van IT-beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Met meer dan 25 jaar ervaring worden ze erkend als de marktleider op het gebied van serverbeveiliging, cloudbeveiliging , beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen en contentbeveiliging voor ondernemingen. 
 
De beveiliging van Trend Micro is afgestemd op de wensen en eisen van klanten en partners. De oplossingen beschermen eindgebruikers op elk willekeurig (endpoint) device, optimaliseren de beveiliging voor het moderne datacenter en beveiligen netwerken tegen inbreuken door geavanceerde bedreigingen. Trend levert hooggewaardeerde client/server-, netwerk- en cloudgebaseerde bescherming die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt, inbreuken beter opspoort en gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, gevirtualiseerd en cloud. 
 
Trend Micro levert oplossingen die bescherming bieden tegen verlies, diefstal en cyberaanvallen, met een gelaagde aanpak die beveiliging biedt voor alle gebruikersactiviteiten, onafhankelijk van het device, de locatie of de toepassing. De oplossingen bieden realtime bescherming vanuit de cloud, transparant voor alle gebruikers.De oplossingen zijn eenvoudig te beheren en in te zetten met een centraal punt voor overzicht en controle. De oplossingen zijn eenvoudig, tasten de efficiëntie van de server en het netwerk minimaal aan en kunnen zowel onsite of gehost zijn. 
 
Slimme bescherming begint met informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld met het datamining-raamwerk van het Trend Micro Smart Protection Network™ – de eerste cloudgebaseerde detectie- en correlatie-infrastructuur die door alle oplossingen en producten wordt gebruikt. Trend Micro's Smart Protection Network detecteert feitelijke bedreigingen sneller dan de concurrentie en biedt de beste prestaties, vrijwel zonder gebruikers en netwerkbronnen te belasten.Trend Micro Links: