"Wij vinden dat iedereen - van thuisgebruikers en kleine bedrijven tot grote ondernemingen en overheden - het recht heeft om veilig te zijn tegen cyberaanvallen." 


Kaspersky Lab ontwikkelt, produceert en distribueert informatie beveiligingsoplossingen die klanten beschermen tegen IT-dreigingen.  Oplossingen van Kaspersky zijn voorzien van wereldklasse anti-malware en anti-virus bescherming voor werkstations, laptops, file servers, mailservers, Internet gateway en smartphones, waardoor de klant het volste vertrouwen heeft dat het netwerk veilig is, of het op kantoor, op afstand of thuis is.  
 

Opgericht in 1997 een toonaangevende internationale leverancier van beveiligingssoftware. Kaspersky Lab heeft haar hoofdkantoor in Moskou, Rusland en heeft regionale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Polen, Japan, China en de Verenigde Staten. Verdere uitbreiding van het bereik van het bedrijf is het grote netwerk van partners, bestaande uit meer dan 500 bedrijven wereldwijd.  
 
Kaspersky Lab producten zijn gecertificeerd door West Coast Labs en krijgen regelmatig awards van toonaangevende IT-publicaties en testen van laboratoria. In 2003 ontving Kaspersky Lab de Microsoft Gold Certified Partner status voor Security Solutions. Kaspersky Lab is een trotse partner van SUSE en Red Hat. Experts van Kaspersky Lab zijn actief in IT-verenigingen zoals CARO (Computer Antivirus Research Organization) en ICSA (International Computer Security Association).  
 

Kaspersky Lab producten voor het bedrijfsleven zijn ontworpen voor bedrijven van elke omvang, van kleine netwerken tot de meest complexe bedrijfsnetwerken. Geavanceerde schaalbaarheid gecombineerd met ondersteuning voor alle soorten endpoints en platformen zorgen ervoor dat onze oplossingen goed om kunnen gaan met zelfs de meest uitdagende en dynamische netwerkstructuren.


Kaspersky Links: