Exinda levert innovatieve WAN-optimalisatie en Network Control oplossingen voor middelgrote bedrijven en instellingen over de hele wereld. Duizenden klanten vertrouwen op Exinda‚Äôs application service level agreements (SLA's) en naleving hiervan met als doel coördinatie waarop WAN en Internet resources worden verbruikt. Exinda is anders. We nemen een intelligente benadering van application SLA assurance en netwerk controle, die van cruciaal belang is in de moderne netwerken die veel apparaten, clouds en landen bestrijken.  

Exinda story:  
 
Exinda is opgericht in 2002 en we zijn gegroeid om erkend te worden voor onze innovatie en service in WAN-optimalisatie en Network Control voor middelgrote bedrijven, academische instellingen en overheidsinstanties. Wat ons onderscheidt is onze geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken suite van technologie die is ontworpen voor middelgrote bedrijven. Onze focus op SLA zekerheid is cruciaal voor het succes van onze klanten verspreid over een groot aantal industrieën en landen:  

  • 6 miljoen studenten wereldwijd vertrouwen op de Exinda Learning Network  
  • 11.000 vestigingen werken samen aan het Exinda Branch Network  
  • 8 van de top 10 hotelketens draaien op de Exinda Hospitality Netwerk  
  • Meer dan 300 dienstverleners rollen dit uit over de Exinda Services Network  
  • Overheden in 31 landen vertrouwen op de Exinda Public Service Network  


We hebben een geweldig team en vertrouwde netwerk van partners over de hele wereld die ons elke dag helpen om onze gewaardeerde klanten te bedienen.
Exinda Links: